In 2009 ben ik ( Sid ) in de leer gegaan in Valkenburg en na een periode van 4,5 jaar daar te hebben geleerd en gewerkt heb ik een eigen shop geopend in de Kerkstraat in Vaals onder de naam ‘Triple Ink & Steel’.

7 jaar ben ik met veel plezier eigenaar van deze shop geweest en heb in die tijd heel wat tattoos mogen zetten.

Ik heb hier veel mensen leren kennen waar ik ook aan te danken heb waar ik nu sta.

Nu is de tijd gekomen dat ik mijn droom kan waar maken, namelijk mijn privé studio aan huis.

Deze verhuizing geeft me de kans om ook meteen de naam van de studio te veranderen, die mooi bij de straatnaam past: Sacred Heart Tattoo.

In deze nieuwe studio zal het voor mij een heel stuk plezieriger werken worden en zal ik me nog meer kunnen focussen op mijn werk.

Door de huiselijke sfeer zal het voor de klanten een veel relaxter ervaring worden.

Ik stap nu ook over op een ander werkwijze en zal alleen nog maar op afspraak werken en heb dus geen inloop meer. Dit zal voor mij en mijn klanten een stuk fijner worden, omdat er dan tijdens de sessie niet meer gestoord wordt.

Ik heb dit afsprakensysteem nu sinds de laatste lockdown in werking gesteld en dat werkt perfect zo.

Wel blijf ik nu nog de vaste werkdagen aanhouden en dat is dus de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Er zijn dan alleen geen openings of sluitingstijden meer en ben dan ook wat flexibeler om klanten in de avond in te plannen.

De dinsdag en woensdag houdt ik dan ook nog steeds om jullie ontwerpen te realiseren.

Jullie kunnen bij mij voor veel stijlen terecht en ik kan een mooi ontwerp naar wens maken.

Ik ben eerlijk en direct en dat verwacht ik ook van mijn klanten, want als ikzelf iets wil wil ik daar ook eerlijk over worden geïnformeerd en met respect behandeld worden.

Ik maak geen vaste prijzen voor mijn werk, maar werk met uurtarief, dat is voor beide partijen de beste uitkomst.

Ik hoop in mijn nieuwe studio Sacred Heart Tattoo weer veel van mijn bestaande klanten te ontvangen en natuurlijk ook nog veel nieuwe klanten.

Bij vragen kunnen jullie altijd telefonisch contact opnemen of via de website onder ‘contact’ en natuurlijk via de social media kanalen Facebook en Instagram.

Hopelijk tot gauw en de koffie staat klaar.

Natuurlijk ga ik hier ook weer gewoon door met de Sea Shepherd campagne. (Zie menu)

Groeten Sid